Microsoft IT Academy (www.microsoft.com/education/msitacademy/default.mspx) constituie un program tehnologic internaţional care asigură studenţilor un spectru larg al certificărilor Microsoft, sporind astfel posibilităţile lor academice şi profesionale de angajare în cîmpul muncii, în domeniul informatic.
Microsoft IT Academy din Moldova este dotată cu informațiile şi echipamentul necesar pentru realizarea celor mai noi oferte de cursuri, pentru alinierea la nevoile de angajare ale pieții de profil şi asigurarea unei experiențe dinamice de invățare, toate in contextul celor mai noi şi căutate tehnologii Microsoft.
Datorită certificărilor Microsoft recunoscute în toată lumea şi a abilităților dobandite, absolvenții noştri ocupă rapid joburi de un inalt nivel calitativ în diferite companii internaţionale atît în Republica Moldova cît şi peste hotare.

În calitate de membru al Microsoft IT Academy CDEAP propune programe în două nivele: Advanced şi Essential.
Participanţii proiectului se bucură de o varietate de instrumente şi resurse pentru susținerea studiului lor în ceea ce priveşte asigurarea unei pregătiri calificative privind tehnologiile Microsoft.

Acest site a fost elaborat cu suportul financiar al proiectului Proiectul Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor (CEED) , finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Nu e necesar ca să reflecte neapărat opinia Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).