27.02.09 Inscrierea la cursul 2124C Programming with C#
Inscrierea la cursul "2124C Programming with C#". Se lanseaza pe data de 9 martie 2009. Directia MCPD.

Descriere generala

Cursul C#, oferă învăţarea facilă, bazată pe un sistem de exemple a limbajului de programare C# (C sharp). C# este un limbaj OOP (object-oriented programming), lansat pentru prima dată în 2001 de către Microsoft Corporation, ca o parte integrantă a iniţiativei .NET şi ulterior aprobată ca standard de ECMA si ISO.

Limbajul de programare are o sintaxă procedurală, object-oriented, bazată pe C++ şi influente din alte limbaje de programare (Java, Delphi). Cursul este împarţit în două module, primul abordând partea de Console Applications, iar al doilea, mai avansat, face referire la sistemul de Windows Applications. Cursul are o componenţă teoretică, susţinută de un anumit număr de laboratoare/modul, acestea reprezentând partea practică. Primul modul are 13 capitole de bază, care au scopul de a familiariza cursantul cu sintaxa limbajului C# şi componentele sale. Al doilea modul are 4 capitole de bază şi are scopul de a învăţa modul de lucru într-un sistem de aplicaţii tip Windows.

Cursul de faţă se adresează atât specialiştilor în programare care doresc sa treacă de pe un alt limbaj (C, C++, etc.) pe C#, cît şi celor care nu au experienţă anterioară în programare.

Acest site a fost elaborat cu suportul financiar al proiectului Proiectul Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor (CEED) , finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Nu e necesar ca să reflecte neapărat opinia Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).